ali nisam razocaran. mene je expendables jako razocarao osobno, a od novijih trashova....... koji tocno? zombiland, shaun of the dead? jedino sto mi jos pada na pamet je planet terror, ali to je sve novo. imas sto za preporuciti, itko od kvalitetnijih trashova, novih?
edit.
odgovorio si volv dok sam pisao post. zasto uopce gledas trashove ako ti nisu fora, ne zanimaju te? ista shema kao sa gro filmova ovdje poprilicno popljuvanih, moze bit film remek djelo, ako se ne svida zanr onome tko gleda - film je sranje. nhf, samo kazem sto sam shvatio  -->
Citiraj:
Autor Wolverine
Pogledao Machete, iskreno mi je žao tih 1:45 nepovratno potrošena života. Pogledao sam hrpu ovih novih trash filmova ali ovo je trash na sasvim novom nivou. 
|
pa dobro, nije na razini braindeada recimo, ali meni ima čara  . ipak priznajem da film poprilicno cupaju i de niro i stevan segal samom pojavom, ali svejedno sam jako zadovoljan. ima par scena koje mi ne pasu, tipa
ali nisam razocaran. mene je expendables jako razocarao osobno, a od novijih trashova....... koji tocno? zombiland, shaun of the dead? jedino sto mi jos pada na pamet je planet terror, ali to je sve novo. imas sto za preporuciti, itko od kvalitetnijih trashova, novih?
edit.
odgovorio si volv dok sam pisao post. zasto uopce gledas trashove ako ti nisu fora, ne zanimaju te? ista shema kao sa gro filmova ovdje poprilicno popljuvanih, moze bit film remek djelo, ako se ne svida zanr onome tko gleda - film je sranje. nhf, samo kazem sto sam shvatio