View Single Post
Staro 23.10.2010., 21:15   #6700
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
@srale7

Imam, pogledaj starije postove - kad su ljudi trazili sto da kupe za hladnije vrijeme napomenuo sam da u Hervisu ima softshell za dzaba para, i da je stvarno dobar + sto lijepo izgleda...ali me nitko nije sljivio i nitko ga (osim mene, i sada vas dvoje) nije kupio.

I da, slazem se, za te pare nema sansi da se kupi tako dobra jakna...tko jos treba neka pod hitno kupuje - makar svi bili u smedjem

btw...sutra 13h stracara, idemo frend i ja i tko god se jos pridruzi.

[edit]
@Vuco
Ne trebas tu jaknu ispirati pod tusem, prebrises mokrom krpom, ili iscetkas na suho...doduse, nisam jos isprobao na Kilimanjaru, ali na Salomonu to tak funkcionira, i to odlicno.
S vremena na vrijeme treba se to i oprati - ne stavljati omeksivac! (isto vrijedi i za 1st. layere, vidim da sve vise ljudi nabavlja posteni tehnicki donji ves pa nije naodmet spomenuti ponovno).

Windstopper zaustavlja vjetar 100% i materijal (odnosno membrana) je malo kruci (nije tako mekan i savitljiv, uglavnom) i pravi windstopper vecini nije ni potreban, jer se u takvoj jakni, kod jacih aerobnih aktivnosti usvicas (preznojis) uzduz i poprijeko - kao da si u sauni.

Kilimanjaro ne zaustavlja vjetar 100%, ako ne vjerujes prisloni jaknu na usta i puhni kroz nju - malo bu teze islo, ali ce zrak ipak proci

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 23.10.2010. u 21:33.
Nik je offline   Reply With Quote