View Single Post
Staro 23.10.2010., 18:34   #6689
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Kupio sam HH baselayer majicu u TS-u za 236kn (sa popustom uz karticu koju sam napravio na licu mjesta) Mislim da je ova, Stripe Crew https://www.hellyhansengear.com/c-9-...baselayer.aspx kaže od -15 do +15 stupnjeva Uzeo M veličinu, u rukama i prsima odlična, a oko struka mi je malo široka, tj nije skroz uz tijelo. Valjda će to bit ok, ne mogu vjerovati kako sam smršavio na biciklu Istopilo me.

Ima svega po dobrim cijenama ali nisam znao kakav windstoper uzeti. Moj adidas iz 98me mi djeluje puno bolje od svih jeftinijih koje sam vidio tamo, iako se malo počeo raspadati nakon jednog nespretnog pranja u perilici. Usput sam naletio na zaštitu za ramu za voltagea, 30kn (23 s popustom) morao sam uzeti Skoro sam kupio i mali Scottov hydrapack za 150kn, baš kul izgleda ali je presudilo šta je baš minijaturan, ne može ni rezervna majica stati u njega.

Nisam ni ja siguran za Sljeme sutra. Došli su mi brat i sestra za vikend, pa mi je možda malo glupo ostavit ih i zapalit na Sljeme. Sutra ću biti pametniji.
murina je offline   Reply With Quote