View Single Post
Staro 23.10.2010., 04:41   #6683
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Jel postoje planovi za danas[subota]?

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Kupio soft shell windstop (5000 nečega) i waterproof (opet 5000 nekih jedinica). Danas nosio cijeli dan sa kratkom majicom ispod pamučnom , ne pušta niš . Cijena - 224kn Hervis. Ispod imam onu vunenu/polyestersku majicu koja grije ko mutava i to je to.
Student FSB-a i da ne zna da se paropropusnost mjeri u g/m2/24h

I da se vodopropusnost mjeri u mm isto kao sto se padaline mjere u mm tj u l/m2.

Ali preporuka svima, ima jos dosta komada u Hervisu u City centru, L veličine i manje inače je smeđe boje. Stvarno predobar komad odjeće, a sto je najbolje, jako lijepo izgleda tak da se moze nositi negdje drugdje osim po Sljemenu.
Vuco se razvalio ko pička, sanjkao se par metara, jakni nista. Stvarno jako dobo potrosenih 224 kn

Nadalje trebam preporuku za neku majicu dugih rukava, po mogućnosti da ima produzeni vrat, tzv. dolčevita, ali da je od "pametnih " materijala. I naravno da ne kosta 600 kn kao sto sam vidio par Salomon-ovih modela

Vuco je ubo jako dobru HH u TS, za 140 kn, ali prosle godine, tak da mislim da mi se to ni ne isplati trazit, iako planiram svratit i do tamo.

Zadnje izmijenjeno od: srale7. 23.10.2010. u 05:06.
srale7 je offline   Reply With Quote