View Single Post
Staro 22.10.2010., 09:31   #505
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Pa dobro necemo o tome da je najmanje Bale-ova zasluga. Po tome ispada da je na tom mjestu bio bilo koji drugi igrac isto bi dao 3 komada. Naravno da je njegova zasluga,bez obzira sto se probio prelako.
Možda sam malo prekarikirao. Naravno da je njegova zasluga, ali sigurno ne bi zabio tri komada u poluvremenu da se ovi nisu opustili. Daje trenutno najbiolji igrač na svijetu na toj poziciji, to isto nema sumnje.

Citiraj:
Autor h4ze Pregled postova
Gledao je zvijezde kako pucaju bez zaleta pa sad i on mora, tikvan jebeni
1. ne uzme zalet
2. stane 358 puta prije nego udari loptu
3. normalno da ce fulati :S
Veći problem je u tome što on, očito, unaprijed odabire stranu u koju će pucat umjesto da barem malo pričeka golmana.
Na kraju krajeva, promašaji s penala se događaju svima (sjetimo se stanovitog Šerifa), da je promašio netko drugi, onda bi svi graknuli zakaj nije pucao Sammir. Veći mu je grijeh onaj promašaj s početka, ono je u rangu Sivonjića.

Više me brine postava momčadi. Nije mi jasno kaj je bilo Vahi. Chago igrao očajno cijelu tekmu, s puno grešaka. Utakmicu započeo bez brzih ofenzivnijih krila (Etto, Tomečak, Ibanez...) koja bi više odvukla Belgijance od našeg gola. Kasni sa zamjenama, Morales je trebao zaći najkasnije u 60. minuti. I u ovako važnim utakmicama penale treba dati iskusnim igračima (Cufre, Tonel) da utjeraju golmana u gol s loptom.

Ako niš drugo, treba se sjetiti da je ovakve utakmice Dinamo nekad gubio (Salzburg, Werder...), ovaj put smo pospremili barem bod i ostali u igri.

Ne znam, teško ćemo s njima u uzvratu, brzi su, trče ko navijeni i stalno pritišću. A ovim bodom smo i njih ostavili u igri...