Citiraj:
Autor Wolverine
Nije niti sedam ploča već njih tri (dva puta DFI 965p Dark i jedna MSI 790GX). I nula napajanja. Jedino napajanje koje je crklo je idiotski Raptoxx a isti nije ni crko kod mene već nekom drugom.
Ne hvalim se ničime. Spomenuo sam da sam osobno doživio da mi tri ploče riknu iz navedenih razloga. A ostalo što sam vidio, vidio sam što se dešavalo ekipi preko weba.
Čovječe koji je ovo pokvareni telefon. Za tri tjedna biti će da mi je crklo deset ploča i petnaest napajanja.
Ako se već ide referirat ne nekoga dajte onda bar koristite činjenice. Tak mogu i ja sad napisat: Joj čul sam da je Jelc doma zalil tri konfe pa ih je sušil u pećnici i da doma ima ergelu nEvidija grafičkih kartica.
|
Nisam ništa u tom smislu spominjao, nego smisao toga da regulatori voltaze na pločama odapnu, a puno ih se ljudi nemoze bas nagledat kako odapinju. Ti si eto vidio par, ja zasad samo dvije...vise iz sale sam to spomenuo nego ovak kak si shvatio.
Tebi prođe kroz ruke gro hardvera i to odprilike dosta ekipe zna pa sad uzeo eto tvoju gore recenicu gdje spominjes odapinjanje da napravim sprdnju bvzv.
Necu vise sori