Koji je ovaj ??? Mislim Cat mi tu pokazao da ima neki mladi i nadobudni čića koji lomi i ubija mlačenje prazne slame bolje od Bubbe i mene kada se zakvačimo oko totalnog nonsensa ...
Čitam i nakon 3 strane sam morao i početi misliti o onome što ovaj trkelja ... još malo pa će mi reći da lažem ako imam dva Thoroughbred 2000+ koji rade u SMPu, odnosno da imam dva XPa koji su sada MP jer koliko sam skužio njemu su XP i MP toliko različiti (osim četvrtog L5 mosta) da cijela AMD kompanija nebi uspjela pretvotiri XP u MP pa da sam ja očito neki čarobnjak iz Oza koji to radi sa 1/4 kapi srebra ??? Mislim MPu se ne može dići voltaža ili overklokat, pa mislim skoro ni ne može ako ga koristiš na serverskoj dual ploči koja ima od opcija u BIOSu samo tekst imaš ili nemaš proc

(na "običnoj" mu radiš šta oćeš i koliko ploča zna) Ej, tigman aj malo stani na loptu, pospi se pepelom i to je to ... prodavanje flaširane Londonske magle ostavi za druge. Možeš maglu prodavati nekome ali ne Bubbi, RAKu, meni ...