Tema: Bok Ljudi
View Single Post
Staro 09.01.2005., 12:44   #55
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Koji je ovaj ??? Mislim Cat mi tu pokazao da ima neki mladi i nadobudni čića koji lomi i ubija mlačenje prazne slame bolje od Bubbe i mene kada se zakvačimo oko totalnog nonsensa ...
Čitam i nakon 3 strane sam morao i početi misliti o onome što ovaj trkelja ... još malo pa će mi reći da lažem ako imam dva Thoroughbred 2000+ koji rade u SMPu, odnosno da imam dva XPa koji su sada MP jer koliko sam skužio njemu su XP i MP toliko različiti (osim četvrtog L5 mosta) da cijela AMD kompanija nebi uspjela pretvotiri XP u MP pa da sam ja očito neki čarobnjak iz Oza koji to radi sa 1/4 kapi srebra ??? Mislim MPu se ne može dići voltaža ili overklokat, pa mislim skoro ni ne može ako ga koristiš na serverskoj dual ploči koja ima od opcija u BIOSu samo tekst imaš ili nemaš proc (na "običnoj" mu radiš šta oćeš i koliko ploča zna) Ej, tigman aj malo stani na loptu, pospi se pepelom i to je to ... prodavanje flaširane Londonske magle ostavi za druge. Možeš maglu prodavati nekome ali ne Bubbi, RAKu, meni ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote