Tema: Bok Ljudi
View Single Post
Staro 09.01.2005., 12:04   #53
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by tigman
1.može li tvoj "grašak" obraditi ovj navod !?

"Palomino više ne stoluje u mom kompu jer imam Celeron D. Tako da mogu samo po sječanju. Radio je na 1.844 V, i bio je jako lijepo zaključan. Nisam dirao pinove i sl. Ali imam stroj još uvijek pa tko ne vjeruje..."
Balavo djete, obrisi naocalice i pokusaj (ali molim te, skoncentriraj se) pohvatati slijed postova u ovoj dretvi. Znam, vjerojatno te boli dok mislis, no ajde, bar probaj...

Citiraj:
ako to obradi i shvati da se navodi da je NE MODANOG Palomina dignuo , dakle još jednom za tvoj "grašak" da lakše obradi, to znači da nije radio nikakvo modanje !!!
pitanje je bilo o tome
Patis od autizma? Imas napredne oblike afazije?

Citiraj:
2.
drugo nakon 50-tak godina kada savladaš točku 1....pa makar i ne shvatiš onda se usredotoči, da se Palomino bez pinmoda ne može dignuti, nikako...osim inžinjerskih primjeraka koji nisu zaključani, a ondje se navodi modani palomino...
Slatko, no AXP 1500+ uredno na 166 FSBu radi kao AXP2000+. Ne znam gdje je problem. Na raznim nForceovima, jos manji.

Citiraj:
dal je rezo mostove ili ljepio bisere po njemu (lord !) mene ne zanima jer opče nije pitanje o tom i takvom procesoru
O kakvom procesoru, premili? Jos mi uvijek nisi rekao kako si dokucio da se bas radi o MP procesoru.

Citiraj:
3. ako pokušavaš reći da tvoj "nabrijani" fićo juri brže od Ferrarija,..neka ti je...,
Ja ne pokusavam reci nista. Znaci, ipak je autizam. Ili disleksija...

Citiraj:
ali rječ je o NEMODIFICIRANIM PROCESORIMA ...i stoga ne pokušavaj shvatiti zašto je 1+1=2...OK !?
Ali ja znam zasto je 1+1=2. Znam i zasto je 0!=1. Ali kakve to veze ima s ovime?

Citiraj:
ako treba napišem ti još jednom ...ako ne možeš proči točku 1.
Neka, neka. Samo ti procitaj sve jos jednom, mozda ti bude malo jasnije. :*

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote