View Single Post
Staro 18.10.2010., 13:25   #6636
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
@ Nik
na 4:42 otprilike ? Dečki idu lijevo, na Gipsovu stazu ako se ne varam, što se može ići i desno ? Kuda se dođe ? Ja sam par puta skrenuo desno na tom mjestu i bilo je zaraslo i bome ne znam kud bih došao.
Da, na tom mjestu gdje oni idu lijevo i nizbrdo, ja odem dalje po cesti desno i uzbrdo, i kad se popnes gore na brijeg imas odvajanje desno u sumu...vidi se prostor s manje raslinja, nema drveca (ali nije bas da se uoci iz aviona, treba se malkice zagledati i ne projuriti). Cesta inace ide dalje, samo nisam provjerio kuda i gdje zavrsava.

[edit] slucajno imam filmic pa sam izvukao i ubacio slike u tekst (racunaj da sad ima puno vise lisca nego na ovim slikama):

Ulazak u sumu, nakon sto se skrene desno i popne na brdo

Kad skrenes u sumu posred puta ima granja i izgleda kao da se tuda i nema sto traziti bajkom - taj dio fino obidjes s desne strane i oko drveta (vidi se putic, iako sad nakon hrpe lisca je to mozda i upitno) i nakon toga ti se otvori singlica i peres po njoj, ide ostro nizbdo pa zavijuga i tak.

Dalje imas tu brdo staza i krizanja i ako neznas kuda ides mozes zavrsiti tko zna gdje i vrlo lako se pogubiti...a vjeruj mi, nema zive duse koju bi mogao priupitati - a gdje sada?

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
@ Nik
A tamo kod klupica na Lojsteku kada se priključiš nakon Gipsove staze, imaš 3 opcije. Lijevo od brda je Požgaj, sredina uspon je tamo gdje ti ideš na prvi stup žičare, a desno je Lojstek ono gdje se mi penjemo inače ? Jelda ?
Tocno.

A ako odes na prvi stup i spustas se od stupa dalje izadjes na onaj drugi uspon na Leusteku (prvi je onaj kod stracare, pa ravnica preko onog micro potocica sirine dlana sto se uvijek cijedi, i onda dodje taj kakti drugi kratki uspon koji lagano zavija u desno prije nego sto se staza poravna i prosiri)...i onda na tom mjestu kad se spojis s Leustekom odmah zavines ostro lijevo i nizbrdo i izadjes pri dnu onih kockica koje vode do ulaza u donju postaju zicare.

To ti pisem zato da ako ces ici tuda ne produzis Leustekom prema stracari kad je zanimljiviji ovaj put koji sam spomenuo.

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 18.10.2010. u 13:47.
Nik je offline   Reply With Quote