View Single Post
Staro 17.10.2010., 16:48   #302
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor theorigigi Pregled postova
Ako sam dobro shvatio u ovih 10-tak stranica dolazi se do zaključka da uopče nema potrebe uzimati quad core proc. nego rađe neku bolju grafiku za igre a dual core ionako isto sve vrti ove dije jezgre ništa extra ne pomažu,za tu razliku novaca rađe uzeti novu matičnu i ddr3 i običan dual core i normalno hebenu grafiku da bi dobio kvalitetniju sliku....sory ako sam kaj pogriješio,volio bih da me netko ispravio...hvala!!!!
Quad-Core ti daje dalekosežniji pogled u budućnost, u svakom slučaju. Ako ti se zalomi kakva obrada videa ili slika, u svakom slučaju, bolje je imati 4 jezgre, nego dvije. Igre još ne rade puno bolje na 4 jezgre osim nekih koje su pisane, ali sigurno je da će, kako vrijeme prolazi, i one tražiti 4 jezgre.
za sada ti je C2D i neka grafička ala GTX 460 768MB/1GB sa 4GB RAM-a neki viši optimum za ne previše para.
Pričaš o novoj platformi sa DDR3. nadam se da onda razmišljaš o socketu 1156 ili 1155 kad izađe, jer ako misliš uzimati s775 i DDR3, onda je to tek bacanje para.
uglavnom, sve ovisi o tebi i o lovi. isto tako sam razmišljao da će mi E8400 biti dovoljan još neko vrijeme. i bio bi mi, da nisam na letio na superpovoljnu kombinaciju za prelazak na 4 jezgre.
Brko je offline   Reply With Quote