View Single Post
Staro 16.10.2010., 02:57   #6587
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Koliko imaš kila ? Nisi ispod 70 ako se ne varam.

Donesi vilicu kod mene, ispustit ćemo višak ulja i imal buš skoro punih 100mm na vilici. Naravno, pod uvjetom da nisi perolaka kategorija na X-firm opruzi .
javim ti se na pm, ici cu prvo do protee jer mi je zapecen preload saraf i usput se raspitat, ne gubi mi se bas garancija ali ako mi kaze to ti tak mora biti onda cemo ju rastavljat
inace opruga je plava, a ja sam oko 80-85
imam te na umu i hvala unaprijed vuco

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Treba provjeriti samo dal pase onaj navoj na kocnice...ovako odokativno mi se cini da bi to moglo ici na moje Elixire.
Daj izmjeri promjer navoja pa javi.
nemam pojma sto od toga trebam izmjerit al to je sve u pola milimetra i ne znam s cim bi to kvalitetno izmjerio

ja cu spremit set u torbicu na bajku pa kad se vidimo ponovo na voznji podsjeti me da ti dam da pogledas jel pase, ako ti je hitno pm-ni me, ja sam vise manje svako popodne slobodan i dofuram ti to do recimo trga ili dalje ako si bas u guzvi

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Jako lijepa staza, moram priznat da sam se pičkasto spuštao danas. Ja budala kod onih serpentina zaboravio da imam spd pa da mogu zadnji kraj baciti u stranu i onda postavljao nogu.
kako sam onda tek ja vozio, sake su me pocele tolko bolit nakon trecine staze da sam samo cekao ravnicu da ih malo odmorim
hash je offline   Reply With Quote