Citiraj:
Autor Vuco
Koliko imaš kila ? Nisi ispod 70 ako se ne varam.
Donesi vilicu kod mene, ispustit ćemo višak ulja i imal buš skoro punih 100mm na vilici. Naravno, pod uvjetom da nisi perolaka kategorija na X-firm opruzi  .
|
javim ti se na pm, ici cu prvo do protee jer mi je zapecen preload saraf i usput se raspitat, ne gubi mi se bas garancija ali ako mi kaze to ti tak mora biti onda cemo ju rastavljat
inace opruga je plava, a ja sam oko 80-85
imam te na umu i hvala unaprijed vuco
Citiraj:
Autor Nik
Treba provjeriti samo dal pase onaj navoj na kocnice...ovako odokativno mi se cini da bi to moglo ici na moje Elixire.
Daj izmjeri promjer navoja pa javi.
|
nemam pojma sto od toga trebam izmjerit al to je sve u pola milimetra i ne znam s cim bi to kvalitetno izmjerio
ja cu spremit set u torbicu na bajku pa kad se vidimo ponovo na voznji podsjeti me da ti dam da pogledas jel pase, ako ti je hitno pm-ni me, ja sam vise manje svako popodne slobodan i dofuram ti to do recimo trga ili dalje ako si bas u guzvi
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Jako lijepa staza, moram priznat da sam se pičkasto spuštao danas. Ja budala kod onih serpentina zaboravio da imam spd pa da mogu zadnji kraj baciti u stranu i onda postavljao nogu. 
|
kako sam onda tek ja vozio, sake su me pocele tolko bolit nakon trecine staze da sam samo cekao ravnicu da ih malo odmorim