Citiraj:
Autor hash
spust nije za mog darta s 5-6 cm hoda bar ne pri vasoj brzini, sto god renesis govorio o tome 
|
Koliko imaš kila ? Nisi ispod 70 ako se ne varam.
Donesi vilicu kod mene, ispustit ćemo višak ulja i imal buš skoro punih 100mm na vilici. Naravno, pod uvjetom da nisi perolaka kategorija na X-firm opruzi

.
Citiraj:
Autor Renesis
mislim da bi se avid mogao lako odzracit jer su dostupni fino vijci, pa ako je isti navoj (a najvjerojatnije je), onda nema problema...
|
Ako se ne varam, M4 je navoj na Avidovim rezervoarima. M4 šaraf treba izbušiti po sredini i to je to, crijevo i par kopči/brtvi da ne pušta ulje i imaš vlastiti set za đabe skoro.
Citiraj:
Autor Renesis
sto se tiče hoda na vilici, ja cu morat rebu napumpat malo, legne mi ovako previse pa vozim sa 4-5cm hoda, njet gut  imam sag ko da imam boxxera 
|
Stari, znaš da meni prije vilica nije radila kako spada, da je imala puni hod ali da je "trokirala", tj. nije bila glatka ? E 3. sreća i vlastiti servis i malo masti gdje po manualu ne bi trebalo biti i da vidiš sreće. Mekana ko putar.
Trenutno sam je malo prenapumpao, na 110psi, a zadnji kraj mi je mekši pa se sitno osjeti disbalans, ali mi tako paše. I napokon više nemam problem da moram imati velik SAG da bi imao osjetljivost na male neravnine, tako da sad furam SAG oko 10-15% i naprijed mi je "visoko" vilica, a jede sve.
Citiraj:
Autor Renesis
sad kad pocne kisa treba bacit oko na jos par lijepih stazica...
|
Nakon kiše - jedinica od vrha prema Hunjki/Gorščici

Ne možeš doći doma bez 10kg blata na bajku.