View Single Post
Staro 15.10.2010., 23:10   #6577
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor hash Pregled postova
spust nije za mog darta s 5-6 cm hoda bar ne pri vasoj brzini, sto god renesis govorio o tome
Koliko imaš kila ? Nisi ispod 70 ako se ne varam.

Donesi vilicu kod mene, ispustit ćemo višak ulja i imal buš skoro punih 100mm na vilici. Naravno, pod uvjetom da nisi perolaka kategorija na X-firm opruzi .
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
mislim da bi se avid mogao lako odzracit jer su dostupni fino vijci, pa ako je isti navoj (a najvjerojatnije je), onda nema problema...
Ako se ne varam, M4 je navoj na Avidovim rezervoarima. M4 šaraf treba izbušiti po sredini i to je to, crijevo i par kopči/brtvi da ne pušta ulje i imaš vlastiti set za đabe skoro.
Citiraj:
sto se tiče hoda na vilici, ja cu morat rebu napumpat malo, legne mi ovako previse pa vozim sa 4-5cm hoda, njet gut imam sag ko da imam boxxera
Stari, znaš da meni prije vilica nije radila kako spada, da je imala puni hod ali da je "trokirala", tj. nije bila glatka ? E 3. sreća i vlastiti servis i malo masti gdje po manualu ne bi trebalo biti i da vidiš sreće. Mekana ko putar.

Trenutno sam je malo prenapumpao, na 110psi, a zadnji kraj mi je mekši pa se sitno osjeti disbalans, ali mi tako paše. I napokon više nemam problem da moram imati velik SAG da bi imao osjetljivost na male neravnine, tako da sad furam SAG oko 10-15% i naprijed mi je "visoko" vilica, a jede sve.
Citiraj:
sad kad pocne kisa treba bacit oko na jos par lijepih stazica...
Nakon kiše - jedinica od vrha prema Hunjki/Gorščici
Ne možeš doći doma bez 10kg blata na bajku.