Palomino više ne stoluje u mom kompu jer imam Celeron D. Tako da mogu samo po sječanju. Radio je na 1.844 V, i bio je jako lijepo zaključan. Nisam dirao pinove i sl. Ali imam stroj još uvijek pa tko ne vjeruje...
Barton je otišao jako davno i sada ne radi kod tipa kojem je teško donesti meni komp na popravak. Bedak. Samo čekam da ga nazovem tjedan dana prije isteka svih garancija.
Mislim da sam digao bartona za 0.125.
I naravno da je sve bilo istestirano na sve moguće mile načine. Prime95, superpi, 3Dmark01SE, everesthome, memtest i još ponešto. I tako nekoliko dana.
CeleronA 2.4 je radio na 3.6 i dignutim naponom za 0.15. Mogao je više ali ne i memorija na niskim latencijama (je... Kingmax).
Pentium4 2.4A Prescott je radio na 3.6. Napon dignut za 0.15.
Sada imam nov proc i čitanje je 5431. Neka neko pogodi proc. Mitzek je izostavljen iz igre jer zna.
Finale na kraju. Ovakve uvrede se mogu isprati jedino sa većom količinom janjetine. Tko ne vjeruje, pozivam ga na prezentaciju. Samo je upad gore spomenuta janjetina (ne volim je ali neka se plati).
To što ti ne znaš clockati je tvoj problem i sam ga rješavaj. Za početak pročitaj Kovinu uputu. Ja nisam a ljudi kažu da je mrak.