View Single Post
Staro 14.10.2010., 17:55   #783
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
prekjucer narucio usb stick (dakle nije neka lova), sljedece jutro stize mail da ga taj dan poslje 17 mogu pokupiti
dolazim u 17:30, i prodavac (nizi crni) me uvjerava da sam prekasno narucio i da mi je udgovorio da sutra dodjem, nista, kazem u redu jer sam mail pregledao letimicno i bilo je stvarno moguce da je rekao sutra
dolazim doma i vidim kako tip mulja, na taj njegov mail odgovaram neka mi javi kada stick bude u ducanu i quotam njegov odgovor u kojem ne pise sutra sto je on tvrdio u ducanu nego danas (odnosno jucer )

danas dobivam mail u 10 ujutro kako je stick u ducanu i da dodjem po njega, dolazim danas oko 16 i sticka, pogadjate, nema, drugi prodavac (visi smedji) mi govori da je stick prodan jucer i nudi mi da naruce drugi pa da ce se oni potruditi da ga ne prodaju nekom drugom

iako mi je dosad njihov nacin poslovanja (narucim mailom i sljedeci dan pokupim, uz dosta nizu cijenu nego u ostalim ducanima) odgovarao ovakav pristup im ne mogu oprostiti
dva dana setanja, stav prodavaca (ko te *ebe) i konstantno laganje je ipak previse, ispriku naravno nisam dobio od niti jednog od njih

bye bye protis
hash je offline   Reply With Quote