View Single Post
Staro 07.01.2005., 23:15   #60
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Sky Seagate? Nikad više, hvala. Prvo NCQ Barracuda koja rikne nakon dva sata, zatim ovo go*no od bučnog diska...Dečki, da nisam imao dva Seagatea možda bi i popušio vaša uvjeravanja da su Seagatei dobri diskovi.
Imam tu Hitachia 7K250 160 Gb ATA utišanog sa AAM-om (kojeg Hitachi podržava za razliku od škrtog Seagatea) i koji dijeli pljuske Barracudama u pogledu tišine, brzine i zagrijavanja. Nastavite živjeti u svom imaginarnom svijetu gdje je Seagate car, ja se vraćam Hitachiju. Over and out.
Meni ni u đep ni iz đepa vjerujes ili ne, na kraju krajeva ako tebi radi Hitachi kako treba jednako smo sretni sa razlicitim diskovima

Samo ja ovu pricu o buci jos nigdje nisam cuo u kolektivnom smislu
kao u HR za Seagate,...poznavajuci nas mentalitet i razinu koju ce pojedini muljatori preci kako bi zaradili novac...

Sve me ovo navodi da se radi o nekom mutnom izvoru ili nekom vrlo racionalnom razlogu, nazalost na stetu vlasnika zasto se ti Seagate diskovi tako ponasaju. Moja bare je prva serija i diler nabavlja preko DE, pa izgleda cisce loviste od izvora ovog domicilnog iz kojeg ste vi koji se zalite na buku dobili vase Barice.

Jos nesto sto me je razocaralo za Barice (pojedine) kad mi je prijatelj koji je expert za reparaciju rekao da pojedini modeli se razocaravajuce previse griju za standard jednog Seagate-a

Kad stignem i prebacim slike - ja sam morao sa CK-om ubaciti mali cooler (gotovo neizvedivo zbog prostora) da ohladim USB aluminijsko kuciste jer je Bara od 160GB i nakon cistog idle-a bezobrazno zagrijavala isto - postat cu ovdje da se vidi.

Po svim statistikama Saab i Volvo su po osiguravajucim kucama najsigurniji automobili a Seagate je prvi disk po dugovjecnosti
Cini da samo nisu culi za zemlju čudesa Kroejšu, tamo ni Seagate izgleda nije postedjen.

A Saab sam spomenuo jer je bivsi "predstavnik" bio na zgrazanje
samog Saaba (tada Saab/Scania) u zagrebu terminiran kad je vlasnik auta ustanovio i prijavio da su mu sva unutrasnja vrata
razlicite boje !!!!! Kad ekipa radi na svoju ruku radi profita ni Seagate izgleda nije postedjen, mozda zvuci pretjerano, ali mislim da nije poznavajuci nasu klimu.
Visage je offline   Reply With Quote