View Single Post
Staro 10.10.2010., 01:23   #6383
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
grown ups - dugo već nisam želio zaustaviti film nakon prvih pol sata, ali sam već bio ušuškan u krevet i odlučio sam zaspat preko pol filma.

koliko god se činila impresivna (glavna i sporedna) glumačka ekipa, toliko je ovaj film treš... svaki, ali svaki dijalog je mediocre humor, od ispodprosječnog do donekle prihvatljivog, možda sam se 2 puta nasmijao u sebi jer nisam imao snage pokazat to na van, radnja već 100 put viđena, ali razvodnjena ko kola u mekdonaldsu i nažalost prijespomenuti dijalozi su ti koji nakon svega viđenog ostaju nositelj filma (ili su barem takvu viziju imali).

uglavnom tipični us of a wannabe-feel-good film (scena sa američkom zastavom i golubicom mi je zaustavilo bubrege na kratko) koji je feel good kao i osjećaj 5 sekundi prije nego što shvatiš da si pretjero sa cugom i sve se počne vrtit, pa legneš, pa ti se bljuje i ona linija tik do odlaska na wc - e to je nažalost ostalih 1:30h filma.

naravno rob schneider je opet debil i gluma mu je koma i mrzim ga gledati na ekranu znajući da mi njegova bijela faca troši struju i plazmu.

no to nije ništa novo za njega jer frajer jednostavno vapi za lošim ulogama.

---

sa druge strane kako trenirati zmaja je odličan i baš sam uživao sa boljom polovicom gledajući ga.
syss je offline   Reply With Quote