Citiraj:
Autor loCe
planiram uskoro kupit spuzvu, kazes funkcionira dobro ? di si kupio i po kolkoj cijeni ?
|
Eno kolega je odgovorio

Baš sam tamo kupio...
Citiraj:
Autor xulos
Odlicno slozeno, samo probaj na ispuh stavit jos jedan vent jer vidim da ga nemas 
|
Iman jedan na vrhu

(u biti iman 2, ali samo jedan radi, drugi moran maknut...a tlaka mi je skidat krov

Vrh kućišta mi više paše nego zadnji kraj, jer mi je kućište nabijeno skroz do zida, pa zadnji ventilator ne služi baš svrsi...
Citiraj:
Autor Doink the Clown
Mislim da si malo pretjerao s tom spužvom. Pa nije ti komp toliko bučan da trebaš zvučnu izolaciju a ako je sve to zbog skrivanja kablova onda bi ti ipak to ljepše izgledalo bez spužve jer uvijek se to da posložiti pa makar dvije rupe do matične probušio, ali dobro tvoja odluka, ja sam samo napisao svoje mišljenjee 
|
Ispod spužve nije
nijedan kabel

Iza matične je rupa kroz koju prolazi svih 5 SATA kabela, kabeli od kućišta (reset, power, led,...) te front USB kabel.
Ali da ima previše spužve ima, znam, ali to je samo zato šta kad sam izolirao bitne stavke (hdd, bočne stranice i sl.) te pokrio neke rupe mi je 3x lošije izgledalo takvo stanje, ono pola spužva-pola ništa, pa san lijepo od onih ostataka spužve napravio još par komada i pokrio sve...
I da, dosta je tih, ali bija je bešuman prije kupnje 4850X2... Doduše bit će opet čim složim 2D profil...
Citiraj:
Autor RaneZ
Super !
|
Fala