Po mojem nicku pretpostavljate kakve filmove volim gledat, a to isto i proučavat.. No ne snimaju se svaki dan takvi filmovi a još k tome da su i gledljivi, pa sam prisiljen gledat mnoštvo ostalih, "blockbustera" i nadalje

ma ima tu dobrih muviz
Evo zadnjih filmova koje sam pogledao, svi su mi bili glednjivi i malo više od toga ali opet sa druge strane niš posebno, jer sve bolje sam već riješio:
A Prophet - Dobar film ali volim ozbiljnije na ovu temu..
Hachiko: A Dog's Story - Lio sam suze a kad sam shvatio da je po istinitom događaju, totalno me je uništilo..
500Days of Summer - Isto gledao sinoć, neznam, imao sam svakavih iskustava u životu pa sam možda ovaj film preozbiljno shvatio i ne baš lako prihvatio, ali ajde, vidjet ćete kad pogledate..
Control 2007 - Biografija, meni posve dobar film, jer volim svaki žanr koji je po istinitom događaju jer to mi dodatno digne........... atmosferu.
Daybreakers - gledao sinoć i mislim da film ima brdo potencijala ali sa nekim od nastavka, natjecanje na tržištu krvi/umjetne krvi, ponovni razvoj ljudske civilizacije/istrebljivanje vampira/preobraćanje pomoću Sunca, ali možda bi sve to već bila Deja vu,neznam..
The Final Destination 4 - Totalno isfurana radnja, prva dva nastavka mi rulaju ali ovo je tek tako za pogledat..
The Book of Eli - Gledao sam ga u kinu ali nedavno i doma.. Postapokaliptični su mi odmah nakon mafie.. još od Fallouta, danas F3 i Stalker-a
EDIT: A kako mi se čini, danas ću počet (vjerojatno sutra završit) gledat Kum 1,2,3, ali ovaj puta u HD-u, mmmmmmm