View Single Post
Staro 09.10.2010., 02:04   #6426
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor murina Pregled postova
To treba namazati onim plavim đubrom prije šarafanja, da ne popušta.

Kad sam vidio koliko mogu brže ići s boljom vilicom, malo sam se prisrao. Mogu misliti kako je tek sa fulkom. Bolje da si penzić, nego da ostavljaš kosti po stazi
Stari, sad sam te izgubio . Ne znam jesam li krivo napisao ili si krivo shvatio - meni je pukao šaraf na pola dok sam ga zatezao (jedva da je počeo hvatati lulicu za stirer). Početni dio gdje je za imbus je ostao meni u rukama, a ostalo unutra u navoju

Što se tiče nove vilje, to je istina. Ja kada sam prešao sa Dart-a na Recona sam shvatio da mi kočnice više nisu dostatne i išao ih mijenjati, jer sam bio valjda duplo brži. A sad na fulki si opet - još brži i tolerira puno više pogrešaka.
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Kakvi su dojmovi HT vs fulka?
Sad sam ljen dizati guzicu sa sica. Danas sam se prvi puta penjao na Sljeme sa Focusom (jučer kad si me vidio, to sam išao u Maksimir sa burazom i frendom). Ide isto kao i HT, ne boba ništa previše, no da je bajk sporiji od HT-a, to je. No, rekreativac će puno više dobiti sa to malo hoda iza, nego što će izgubiti. Više mi boba kad tjeram normalno na ravnome, nego dok se penjem. Na trećoj šajbi sa se naganjao i po onom pokazivaću na shocku, nije se milimetar valjda pomaknuo.

Na nizbrdici je razlika isto velika, no velik dio toga otpada što mi je rama sad taman (više nemam 22"), mogu prebacivati težinu lagano, a preko korijenja se više ne koči kad se ide brzo.

Shock mi je trenutno na 160psi (ja sam ~83kg težak), tak mi ga je barem momak napunio kad sam bio kod njega. Iako je sag oko 25-30%, danas mi je ostalo skoro 1cm na shocku neiskorišteno nakon Sljemena. Čak i kad sam skakao po kvartu malo, nisam ga niti približno uspio bottomirat.

Imam par stvari koje moram učiniti - skratiti stirer, srediti tu lulicu, kupiti nove sajle za shiftere te eventualno nabaciti servis Reconu i shocku. Već sam ga navozao preko 100h od zadnjeg servisa, a velika većina toga je bilo Sljeme. Bolje spriječiti nego lječiti.