Citiraj:
Autor De5tr0yer
Koliko ti je vremena trebalo i kako izgleda put bajkom prek grane?
|
ok je slovenija, macke i neke ptice ganjaju po poljima hranu i tako
isao sam, podsused, zapresic, brdovec, harmica, brezice
put u biti ne mozes fulat, treba skrenuti na semaforu u zapresicu lijevo i to je to, kad se vracas na drugom (a ne prvom

) rotoru ides lijevo
cesta je ravna idu auti pokraj tebe ali dosta je siroko i ljudi uglavnom imaju razumjevanja za bicikliste, ako ne mogu proci ne trube i slicno
bio je jedan retaj KR registracije koji me na dvotracnoj (u jednom smjeru) cesti tam kod tunela u podsusedu prestigao na udaljenosti od 10cm, ja i on sami na cesti
jebiga, puno ljudi, moras na bar jednog kretena naletit
na HR granici nis ne pitaju, na SLO lupili zig po izlasku i na povratku me pitali di sam bio
ne znam kolko mi je trebalo, zaboravio pogledat kad sam krenuo, al na SLO granici prema Brezicama sam bio u 15, a doma u 18, to ukljucuje gubljenje od jedno pol sata i na povratku su mi u zapresicu pocele ruke i dupe trnut pa sam malo usporio, da nisam zalutao mislim da bi to bilo oko 3 i pol sata ovako je bilo malo vise od 4 (od gajnica do gajnica, stao sam se okrijepit kod staraca po povratku

)
ak mislis ici racunaj si oko 4 sata, ti si u boljoj formi od mene ali ipak furas fulku
sto se tice obleke imao sam kratku briko majcu, windstop, bicke i kratke, dok je sunce picilo bilo mi je i prevruce pa sam se skinuo, pod oblacima je bilo sasvim ugodno, ne znam kolko je temperatura bila, zg mislim 14, van zg onda mozda stupanj-dva manje
nego, kolko dropoutova uzimas
Citiraj:
Autor De5tr0yer
dDariu
|
Citiraj:
Autor murina
dDarijevu
|
vidim dDario je serviser tu na PCE al skromno suti