Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 07.10.2010., 08:13   #266
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Rain Man Pregled postova
Ili uzet "obicne" al bolje slusalice. Jer IMHO gamerske slusalice su marketing isto kao i gamerska tipkovnica. Nece te napravit boljim gamerom. A bome nece ni mis. Phillips HP250 bi bile dovoljne da se dobro cuje.
Gle, ne treba suditi po jednom ili dva FAIL-a generalno.
G15, G500, G7 su me savršeno služili!

Citiraj:
Autor NinX Pregled postova
Znači slušalice ipak ne vrijede te novce ili?
Vrede možda nekih 800kn po meni, ostalo je sve plaćanje imena i naziva G i u često sčučajeva supporta koji zna zakazati...

Žalosno je da se takav proizvod od 150€ pusti u prodaju, i ok, naiđe problem a od strane Logitecha nema riješenja. Ne odgovara se korisnicima na pitanja, nema update-a itd...

Meni se neda čekati update i radije prodam sluške.

Edit: Evo, probao na XPu, sami zvuk je daleko bolji i kvalitetniji, nego doma na Win7. Definitivno je problem u softwareu od Logitecha koji se u raznim verzijama čudno ponaša.
Pošto mi se neda zayebavati i čekati update softwarea, dajem sluške za 800kn, ko se javi, neg nosi.

Imaju garu, ali povrat novca nije moguć niti zamjena za išta drugo, jer su iste dobijene u zamjenu za neku drugi hardware te vrijednosti.
Možda malo pričekam da vidim što će Logitech odgovoriti na moj mail, iako čitam na netu da debelo ignoriraju mailove na temu G930.

Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 07.10.2010. u 11:44.
Sa_Stilom je offline   Reply With Quote