View Single Post
Staro 06.10.2010., 23:55   #1
HainY
Registered User

Datum registracije: Aug 2010
(riješeno) Blue screen nakon instaliranja novog processora

Pozdrav ljdi tj dobro vece vam zelim,evo ovako imam jedan problem nije da se bas ne razumijem u kompove ,a i zivcan sam vec <pomalo jer nikako da mi komp pocne normalno funkcionirati.

Imam ASrockovu maticnu N68C-S na kojemu je bio proc 3000+ AMD-ov 1.81GHz kojeg je mama koristila .(zasto novija maticna a stari proc ,jer je grom udario pa sprzio sve ).I naravno posto je moj komp sprzio grom za vrijeme jednog nevremena ,rekoh zasto ne bih prebacio proc graficku i rame u taj njezin.Tako je i bilo proc AMD Athlon 6000+, XFX GeForce 9800GT prebacim kao i rame a kad je na red dosao procesor sve ode u rodni kraj :P .Nakon nekog vremena kad se windowsi bootaju ,prođe nekih 5 minuta pojavi se blue screen,krenem igrati neku igricu također zamrzene se igrica komp i opet blue screen ,i restarta se komp.Ponovno sam upalio komp uspio maknuti kvacicu sa restart after system failure ,obicno pise neki error ,i pisao je nisam zapamtio koji ali u ta 4 puta kad se pojavljivao blue screen error je bio drugaciji ,znaci ne isti..I jos nesto također sam pokusao zamijeniti mamin hard za svoj Hitachi hard i kada komp krene bootati winde ,kad dođe do welcome screen-a komp mi se restarta.Sad bih vas zamolio za pomoc jer nesto znam a nesto i ne znam,pa bolje da vas pitam prije nego sto raznesem pola kompa

Uglavnom informirao sam se i sto se proca tice,navodno neki kazu da ce uvijek biti to sa procom problem jer nemam novo instalirane windowse.Ne znam ja sad tko tu govori istinu .Ali eto .Vi ste na redu da mi pomognete ako znate,a nadam se da znate.Hvala..

Zadnje izmijenjeno od: HainY. 18.10.2010. u 02:22. Razlog: Problem riješen..
HainY je offline   Reply With Quote