Renesis, Na dnu spusta poslije tog udesa su bile 2 kapljice, mrvicu je procurilo niz nogu, nekih centimetar. Obrisao sam i do danas popodne su ostajali ringovi od ulja.
Kolega dDario mi je popodne pomogao sa pumpom i smanjili smo tlak u nogama, a ja sam doma namazao stanchionse keramičkim uljem. Vilica nije bila korištena čini mi se 4 mjeseca, pa sam morao. Trebao sam to odmah napraviti, ali eto, čitao sam pdf tek kad mi se dogodio problem. Odvozio kasnu Dotrščinu (skoro me opet mrak uhvatio

) i čini mi se da je sad sve ok. Ima malih ringova ali od keramičkog ulja. Sutra ću više znat kad pobrišem i ovo (zaboravio u vožnji iako sam ponio maramice

).
U svakom slučaju idem na servis sa malim koji mi je prodao. Njemu je stvarno bed i želi biti korektan (bar sam ja takav dojam stekao

)
Prilika i da saznam više o tome kako šta utječe i kako izvući maksimum iz nje.
Čini mi se da me sad previše lansira u zrak, valjda treba usporit rebound ili povečati skokove ali to me frka

. Vibracije na stazi su manje nego na dartu3 bar za duplo. Svakako veliki napredak za mene, samo se trebamo još malo upoznati.