View Single Post
Staro 03.10.2010., 15:53   #1287
maymun
Premium
Moj komp

maymun's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor zweitakt Pregled postova

jos jedan od bisera je bio:da kaj ja hocu,jel imam ja internet kad upalim racunalo???ako imam da onda oni tu nist ne mogu i da idem na speedtest....hahahahah,koj jebeni speedtest,koja sramota da se firma velicine bneta oslanja na speedtest screenshotove,nevjerojatno....
uzeo sam 2D net+tel prije 8 mjeseci i prva dva mjeseca net je bio katastrofalno spor u popdnevnim i večernjim satima, zvao njihovu službu za korisnike i isto me tražili screenshotove speedtesta to mi je bilo stvarno presmiješno...

Istina, kasnije poslali su lika koji je došao kod mene doma i mjerio brzinu, al to je bilo prijepodne kad je brzni bila kako-tako ok, a ja mu tvrdim da je navečer net neupotrebljiv... on kao zna za taj problem, u cijelom kvartu je tako i rade na poboljšanju. Još dva mjeseca je bilo užasno, al onda odjedanput sve ok, stvarno su riješili problem, proširili infrastrukturu ili štoveć. Brzine su danas vrlo blizu deklariranih, a ping mi nije toliko bitan jer se ne igram, glavno da je u granicama normale
maymun je offline   Reply With Quote