View Single Post
Staro 03.10.2010., 11:24   #6352
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
Imam problem sa pogonom,naime.. Pedale imaju hoda lijevo-desno 1cm kad se mrdaju, i to tako vec duze vremena(mislim,ne idu "dalje" sa rasklimavanjem). Bicikl je jednom vec bio u garanciji na popravku,i zamjenjen je lezaj unutra, ali sad opet. E sad, da li moze biti jos nesto da je otislo ili opet taj lezaj? Inace, s bajkom ne divljam,to je ajmo rec dosta normalna voznja (tu i tamo malo skocim ). Bajk je star pola godine, i pedale su jos jedan od rijetkih dijelova koje nisam dirao(inace je 70% bicikla promijenjeno, daleko je taj od onog tvornickog)

PS,ev slika bajka(kad sam ga ulickao ),nisam je jos stavio na forum,pa me popljujte
http://img37.imageshack.us/img37/5206/15082010202.jpg
Pedale ili cijela osovina?

Malo mi čudno setup bajk izgleda, koliko si visok? pod čudno mislim normalna vožnja + tu i tamo koji skok, a spušteno sjedalo, singlespeed i nekako predugačka lulica. Nije mi jasan položaj na bajku. Nisam ni ja neki stručnjak, pa je možda objašnjenje skroz logično Ok singlespeed, ipak je ravni Osijek u pitanju.

Ko se vozi danas i gdje? Čisto da imam opcije

Destroyeru, znači vilica se može lockati i u nižem položaju? Nisam imao pojma, jeli je to siluje nekako?
murina je offline   Reply With Quote