Citiraj:
Autor xulos
Stigao NH-D14. I samo jedna jako cudna stvar, koja mi se nimalo nije svidjela, i koju bih napomenuo prije review-a.Hladnjak ima 2 venta koji se Y splitter kablom spajaju u isti cpu fan utor. I kad sam ih tako spojio u loadu sam primjetio pad Vcore-a u prime 95 sa 1.280 na 1.272 u loadu ( 1.264 idle) . Ne znam dali je utjecalo na stabilnost ali sam prebacio samo jedan vent direkt na cpu utor kao i uobicajeno , a ovaj veci od 140 mm sam spojio na molex direktno i onda se vcore vratio na normalnih 1.280.Vjerovatno su ventovi taj mali visak napona odvukli na sebe i mislim da to bas nisu dobro rijesili za kuler takvog ranga.Btw kuler je strava, tako i hladi a instalacija je prejednostavna.Review uskoro, cim dobijem pristup netu, sad tipkam od frenda 
|
Hmmmm, neznam baš, pa taj CPU pin od matične nebi trebao imati veze sa VRM-ovima i sokom koji ide prema procesoru, ali zanimljivo u svakom slučaju.
Daj koju slikicu kulera, zvijer je to, ja bi si ga uzeo ovak za policu, ipak je malo prevelik za moj ukus da stoji u kompu
Ali kuler zapravo i nije tak skup, jer dobiješ 2 vrhunska venta koji koštaju 100 kn svaki. Dakle praktički 300 kn košta kuler