View Single Post
Staro 25.09.2010., 18:08   #2462
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Computer_Modder Pregled postova
Iskusao sam se u tome:

Ali nakon nekog vremena izolirka postane kruta i odljepi se. Da ne govorim kako prsti i kabel ostanu ljepljivi nakon skidanja iste...
Razmisljao sam provuci ATX 20pin konektor u crnu zmijsku kozu, ali nisam iz razloga sto mozda u komp dode novo napajanje koje vec ima snakeskin.

Sto fali tim ljubicastim ata kablovima? Samo bi izgledali 10x ruznije ako ih obljepim izolirkom...

Razmislit cu jos da li da obljepim ATX kabel u izolirku, nekako imam osjecaj da to nebi dobro izgledalo te da bi se nakon nekog vremena izolirka odljepila... Slobodno recite da li bi bilo ljepse da stavim izolirku, snakeskin ili ostavim ovako kako je...
Imam snakeskin doma, ali problem je sto ne znam kako skinuti atx konektor.

@boris87, objasni mi zbog cega bi trebao ljubicasti ata kabel obljepiti izolirkom? Ako je vec problem u boji, zar nije bolje da ga pospricam crnim lakom?
Problem će ti biti ako obljepiš atx kabal izolirkom, postat će jako krut i nećeš ga moći lako po kučištu razvlačit, eventualno da ga probaš motat kak treba ići po kućištu dok ljepiš trakom.
Inače, ja sam bio tako sređivao kablove, ljepio sam s nekom trakom, kao izolirka ali nije plastična već kao neko platno. Nema šanse da se odljepi a i solidno izgleda.

EDIT:
Citiraj:
Autor Computer_Modder Pregled postova
Znas mozda gdje nabaviti takvu traku i kolika je otprilike cijena?

Zna netko kako se skida ATX konektor? Imam doma snakeskin (crni), cini mi se da bi ljepse stajao nego izolirka ili sl. A i mogao bi kabel normalno po kucistu savijati
Nemoj samo zaboravit označit žice zbog rasporeda kad ih budeš vraćao u konektor! A te trake mislim da ima za kupit di i elektromaterijala jer ju koriste električari za izolirat autoizolaciju.

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 25.09.2010. u 18:35.
Pupo je offline   Reply With Quote