Dakle imam taj router, lan kablom je spojen na pc i tako sam sad na netu, ali sam koristio i wifi opciju , spajajuci se sa mobitelom i sa PS3 na njega... Do nedavno je sve islo bez ikakvog problema, i od jednom mi router postao nevidljiv za PS3 i mobitel... probao sam gasiti ali to nije pomoglo.. zatim mobitel skenira, nadje ga... krenem se spaja izbaci mi da spajanje nije moguce, reko da probam drugi wep key, zvao sluzbu za korisnike, napravili novo ime i wep key za router, ali nista, sad je cak tako da iz 25 te uspijem pronac router, ali kad krenem na konektiranje, ukucam WEP i opet dobim poruku da mreza nije pronadjena..
Lampica na routeru svjetli stalno, povremeno zazmirka koji put.... u cemu bi mogo biti problem ?

Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G