View Single Post
Staro 24.09.2010., 13:08   #6305
Dr.Cooler
Banned
Moj komp

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Planet terror je odlican i da uziva sam u njemu, sta rec na to - volim dobar trash
Bio je svojevrsno osvjezenje
Ima puno gorih filmova tj. smeca kako ti tvrdis od ova 2 gore (Machete i Planet terror), ali dobro svatko ima pravo na svoje

Onda bi se trebao napraviti novi žanr pod nazivom real trash koji bi bio bok uz bok punokrvnim akcičima,trilerima,dramama i hororcima.

Nemožeš mi u isti koš stavljati Planet terror ili Grindhouse sa Psihom, Alienom, the Shiningom ili nedaj Bože Stokerovom Draculom.

Takvi filmovi imaju dozu svega u sebi ali kako onda možeš napisati da film spada primarno u horor, ali ima i puno akcije i komedije pa i spada u te žanrove.

A ako čemo o smješnim stvarima u hororcima onda mogu samo reći da ni grindhouse ni planet terror nisu ni do koljenja zombielandu.

A ruku na srce 98% svih komedija sa američke scene i opčenito njihovih forsiranja humora u filmovima ne valjaju apsolutno ništa. Statistički gledano ako se na jednoj prosječnoj komediji nasmijem 5 puta puno sam rekao. A nasmijat se samo 5 puta u sat i pol i nije neka statistika.

No ameri dobro znaji da komedije najbolje prolaze kod ljudi i da su najjeftinije za napravit jer netrebaš neznam kakve efekte da bi spojio 2 tinejđera u jednoj sobi koji pričaju o sexu. Pa onda i s tog razloga sad implementiraju takav debilizam i u akciče i hororce, a nebi se čudio da polako i sa trilerima počnu.

Već vidim sljedeću scenu kako Al pacino puca iz pumperice koja je sjela nekoj životinji u šupak, pa to predstavlja prigušivać (postal like) u hebeno napetom rambo like filmu sa odlikama horora u kojem robert de niro istražuje vrlo sumnjiv slučaj.
Dr.Cooler je offline   Reply With Quote