04.01.2005., 13:28
|
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Originally posted by vodokotlic
evo da ne otvaram novi thread, trebam pomoc u vezi omega ( i ati drivera opcenito).
radio sam prije par mjeseci reinstal winsa i stavio sam omegu 2.5.90 sve je ok radilo i nisam se previse igrao u zadnje vrijeme.
Problemi dolaze kad sam instalirao NFSU2. Pri pokretanju igre ekran se zacrni i kreten pocne zajebavat, monitor skljoca kao pri promjeni refresha i reze i to tak ide jedno minutu da bi onda pokrenuo igru ali bez slike. onda mi je prekipilo i kresnem ja po restartu i pokusam ponovo. igra se podigne ali je donekle igriva tek u 800x600 sa svim na low. mislim si nije ovaj nastavak nista zahtjevniji od prvog a prvi je isao u toj rezi sve na full.
odlucio ja se rijesit omege. deinstaliram ih u control panelu, restartam, pokrenem driver cleaner omega edition, restartam, deinstaliram setup od omega, restartam u safe mode i pocistim jos sa driver cleanerom. kad sam ga opet restarto pokrene mi se new hardware wizard i napise mi da je naso vga adapter, radeon 9600 series (omega 2.5.90). odlucim stavit catalyst 3.4 (to sam imo pri ruci, a i ti driveri su radili odlicno kad sam prvi put instaliro tu karticu).
kad sam restarto sve radi super, igra leti sa 800x600 i sve na high. e sad idem ja sljedeci dan pokrenut igru a ona se ili pokrene odmah ili se ne pokrene uopce, ovisi o raspolozenju kompa.
ta ista igra radi normalno kod frenda bilo s catalystima ili omegama.
ako neko ima rijesenje molio bi da napise a ako ne neka napise koje da drivere stavim nakon sto kompu poklonim zakasnjeli bozicni poklon zvan Format C:
|
Trebao si sve očistiti, lupiti ponovno drivre za ploču, DX i nove za grafu.
Omega za 96xx seriju preporučuje da ako ima problema-FastWrite uključiš.
|
|
|