View Single Post
Staro 22.09.2010., 22:29   #1
eRRoX
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jun 2010
Exclamation Asus P5E,HD 3650 Asus, OCZ 2Gb DDR2 Zamrzavanje

Ovako... iskreno neznam uopce sta mi se dogadja sa kompjutera...krenuvsi od toga da sam imo HD4870 pa dok sam igro su mi se pojavljivali crveni pixeli i zamrzavo mi se komp ( trazio sam pomoc i oko toga na forumu ) pa sam nju izvadio i stavio HD 3650 Asusovu i onda mi je opet poceo zamrzavat komp i nije se htio uopce upalit pa sam izvadio jedan stick od 2Gb rama ( imo sam 4Gb, 2x2Gb) i onda radi ( s jednim je radilo s drugim ne) i mjenjo slotove di sam ih stavljo te da su mi se poceli pojavljivati bad sectori na HDD i sve steka sad je doslo do toga da kad s ovom konfom zamjenskom ( HD3650 Asus,2gb Ocz DDR2 1066Mhz) mi komp nemoze CoD4 pokrenuti kak treba ni na rezoluciji 640x400, jer ima od 9-24 FPS-a steka zamrzava i sl.. I fkt full otezano radi a ne samo tu igricu vec bilo sta zahtijevnije. Pa eto zanimalo bi me do cega bi moglo vise do maticne il? prije neg sto cijeli komp odnesem na popravak il ga dok zivcanim nerazbijem u one najmanje tranzistore sunce mu koliko zivaca pogubi s njim ....
Hvala na svakom odg
eRRoX je offline   Reply With Quote