Citiraj:
Autor Drug Brko
Molim vas da me razumijete, ovo nije bilo upućeno navijačima Hajduka..
|
Razumim

Oko nogometnih klubova (pogotvo ovih vecih/jacih/uglednijih) se okupio razni polusvit jer su veliki nofci/intersesi u pitanju, a sve druge sfere s daleko (srecom) po tom pitanju (vaterpolo, rukomet, k(l)osarka, odbojka, hokej..). I dok je god je tako mi tu ni ne mozemo kvalitetno raspravit jer niti ne znamo koliko o svemu tome zapravo malo znamo, a dio price zadire i u politiku koja je na forumu zabranjena.
Meni su ko Hajdukovcu smisne/licemjerne opcenito sve izjave vezane za urote i sudjenja (pogotvo Hajdukove i Dinamove). Kao i komentiranja navijaca istih klubova bas za taj segment. Tebi ko navijacu Karlovca kad komentiras tako nesto (za NK Karlovac) i drzi vodu ("mali" klub bez velikog utjecaja na razne faktore), ali kad ides ko navijac Dinama ili ja ko navijac Hajduka komentirat sudjenje/namistanje/pritisak onda je to smjesno i licemjerno. Zbog toga i ne komentiram takve stvari radije, vec se drzim baluna tj. igre.
Dakle po onom video klipu zasluzeni crveni, igra je bila nasilje (zbog obje momcadi) i da zasluzeno su pobijedili kad yebenih 45. min. imaju igraca manje. A to sta se Dinamo izvuka s 1:0 protiv ZG-a to vas ne zanima