View Single Post
Staro 21.09.2010., 06:56   #574
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Bullet1 Pregled postova
Vjerovatno nisi uključio "Without drop" opciju čim je toliki vdroop. A to što je 75°C... truljo bi to trebo bolje držat iako je to već "zahtjevna" voltaža, imho.
je, imaš pravo. Uključio sam "Without Drop". i stavio sam na 1,28V. 10tak minuta prime95, temperature su mi 81-78-80-78. jel to "zdravo" ili nije? Mislim, voltaža je super i izdržao je 10tak minuta. a u idlu, ne prelaze 41°C, niti jedna jezgra. istina, pasta mi je bila pri kraju, tako da nisam baš nešto debeli sloj paste nanio, ali opet mi je to sve čudno. Trulju sam baš muški pričvrstio.

Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Ma da, sto kaze kolega bullet to je do vdropa, meni takodjer pada napon ali za 0.016v (Level 1 LLC) a kad iskljucim i nesto vise.. Temp te za*ebava ha? Ma je*es prime, on uvik zakuca temp i vise nego vecina 3d benchova..
Stabilnost prati kroz 3Dcmark06 cpu testove. Btw, moj zalman (cm vent) drzi ovog i7 860 @ 4150Mhz @ 1,392v na ispod 80 u loadu (temp u sobi oko 25).. Zato me cudi da truljo ne moze izdrzavati toliku voltazu..
Jesi nafrljia vent na max kad benchas ?
Vent na Trulji je Noctua 120mm koji radi preko molexa i stalno je na maximumu. pastu sa stavio Zalman STG-1.

Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Ipak je riječ o 45 nm, meni se na testu znao penjati i do 80 stupnjeva pod push-pull kombinacijom ispod TT Contact 29.
znači, to je normalno ili nije? mislim, ni jedna igra ga nemre tako zakucat da ode preko 80°C koliko ja znam... ili se varam. Btw, link koji si mi poslao sa HWGurus, piše da se temperature prate sa HWMonitorom. ja sam ih pratio sa Real Tempom v3,40 kojeg sa koristio za svog bivšeg E8400.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 21.09.2010. u 07:27.
Brko je offline   Reply With Quote