Prvo je potrebno skinuti program
Koje sve programe podrzava za offline mape se mogu naci na linku
Kada ste skinuli i otpakirali program na zeljeno mjesto pokrenite ga.
Kada se program otvori pratite upute kao sto su na prikazane na slici (Postupak je za sports tracker jer imam n97mini.)
Ja sam odabrao Openstreetmap cyclemap  , vi mozete i neku drugu ali moje je misljenje da je ova najdetaljnjija sto se tice staza po sljemenu
Nakon sta se zavrsi spremanje mapa na vas disk, odite do toga foldera i folder „trt“ prekopirajte u vas mobitel.
Meni je sports tracker instaliran na mass memory, pa se putanja moze razlikovati od mobitela do mobitela.
Znaci folder „trt“ prekopirate na vas mobitel u folder system>dana>STMaps>Street preko postojeceg foldera.
Kada je kopiranje gotovo bi trebali pokrenuti sports tracker i kada vas pita da se spojite na mrezu mu odbijte i trebali bi vidjeti normalno mape.
Ja sam danas tak napravio i sve mi normalno radi.
Karta Zagreba sa Sljemenom do malo ispod Velike Gorice, sa levelima zooma 14,15,16 i 17 je teska oko 200mb
Ak ce biti nekih nejasnoca slobodno pitajte.
Uzivajte u voznji.
Pozz -->
Na DB forumu je netko postavio link na jedan zanimljivi program pomocu kojega se mogu napraviti vlastite mape za neke GPS programe.
Posto ja imam nokiu i na njoj instaliran Sports tracker sam odlucio pokusati napraviti i za sebe mapu da se ne moram svaki put kada pokrenem program spajati na net da skida mape.
Pa vam prenosim tutorijal koji sam posto i na DBu
Prvo je potrebno skinuti program
Koje sve programe podrzava za offline mape se mogu naci na linku
Kada ste skinuli i otpakirali program na zeljeno mjesto pokrenite ga.
Kada se program otvori pratite upute kao sto su na prikazane na slici (Postupak je za sports tracker jer imam n97mini.)
Ja sam odabrao Openstreetmap cyclemap  , vi mozete i neku drugu ali moje je misljenje da je ova najdetaljnjija sto se tice staza po sljemenu
Nakon sta se zavrsi spremanje mapa na vas disk, odite do toga foldera i folder „trt“ prekopirajte u vas mobitel.
Meni je sports tracker instaliran na mass memory, pa se putanja moze razlikovati od mobitela do mobitela.
Znaci folder „trt“ prekopirate na vas mobitel u folder system>dana>STMaps>Street preko postojeceg foldera.
Kada je kopiranje gotovo bi trebali pokrenuti sports tracker i kada vas pita da se spojite na mrezu mu odbijte i trebali bi vidjeti normalno mape.
Ja sam danas tak napravio i sve mi normalno radi.
Karta Zagreba sa Sljemenom do malo ispod Velike Gorice, sa levelima zooma 14,15,16 i 17 je teska oko 200mb
Ak ce biti nekih nejasnoca slobodno pitajte.
Uzivajte u voznji.
Pozz
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 21.09.2010. u 01:24.
|