Ok, sluzbeno cu poludit...
Dakle, sve normalno radi, i krepa meni moja HD3870 prije neka 3 tjedna, i navlacim se s vemilom za garanciju i naravno ne priznaju, i ja gigabyte kontaktirao, i gle cuda, posalju mi ovaj batmobile, neee?
E sad, dok sam cekao tu sam imao VTX HD4350 i sve ok radilo...
I sad, puknem ja ovu sav sretan i gle cuda, nije proslo ni pet minuta sjetim se blize i daljnje rodbine i gigabyteu i atiju i svima njima zajedno...
Uglavnom, stavim ja nove windows 7, i to jos original ovaj put sav sretan (dobio sam ih besplatno preko faksa, nisam lud da ih kupim) i pazi cuda, radi, sve dok ne stavim drivere...
Kad stavim drivere evo cuda
http://img15.imageshack.us/i/dsc00277ah.jpg/
Dakle, nasao sam na netu pun kurac istih problema, ali nigdje nikakva solucija, jel ima tko od vas iskustva s tim, jer ja vec gubim zivce, sad mi win rade bez drivera grafickih i ne planiram bas dugo tako...
Probao sam i samo driver istalirati, i sa catalystom i bez njega i ista stvar...
Dva-tri puta BSOD na bootu windowsa i onda jednom ude u windowse i nakon 2-3 minute BSOD koji je u slici gore.
Konfiguracija racunala je:
DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2133 MHz
Motherboard Gigabyte GA-EP45-DS3R (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394)
Kingmax 4 GB (2x 2 GB @ 800 MHz)
Samsung SyncMaster T200(G)/MagicSyncMaster T200(G) (Digital) [20" LCD]
Chieftec 400W, ATX2.0, 2X12V, active PFC, AFC, 2x SATA connectors
Hitachi 500 GB SATA-300 7200rpm, 16MB
Pioneer DVR-115DBK, Dual layer, 20x