dinamo odlican,ja spadam u stariju gardu i mogu rec da je dinamo rijetko kada ovak grizel,stvarno su bili dobri
posebno mi se svidja cufre,vidis mu na faci da je odlucan do krajnjih granica,ima onaj munjeni pogled ko i koch kad je svojevremeno branil u dinamu,prava igracina
ostatak momcadi je bio odlican,sammir fenomenalan,samo sada opet dolazimo do toga da ne gledamo sammira samo mi,nego i bogatasi iz drugih klubova,tako da decko sigurno odlazi za masne pare negdje gdje mu bude bolje
a hajduk,iako sam purger i navijam svim srcem za dinamo,navijao sam jucer tako i za hajduk,cudna mi je to momcad,nejasna,nemoze se rec da subasic nije klasa,covjek obrani 5-6 teskih lopti i onda dobije gol kojeg bi i denis kuljis spasil,desavalo se to i ladicu,to je normalno
ananas nije klasa za hajduk,nekima nije jasno,ali da je vrijedio toliko koliko se pise,vjerujte da bi zavrsio u dinamu,nije maminjo glup
oremus,odlican
strinic glupav,tu i tamo odlican pa onda koda mu glavu odrezes na neki period
ibricic nemre sam pobjedit da ga jebes,inace i za njega vrijedi ko i za sammira,nebu dugo u splitu,previse vrijedi da ostaje
ostatak ekipe se utopio u nemoci,a ovi grci nikad nisu bili zreliji za potop....