View Single Post
Staro 17.09.2010., 04:15   #375
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Čestitka Dinamu, stvarno konačno jedna zrela utakmica, uz neviđeno zalaganje na terenu.

Iskreno nikad nisam vjerovao da ce od Damira biti igrača i cijelo vrijeme sam se pitao sta uopce njega drzi u tom klubu. Mislim znamo tko ga je drzao, ali ovih godina nam nije bilo jasno i zasto ga je drzao. Opet ispada, da Maminho ima nos za igrača, čejkao ga je, dugo smo ga svi čekali, Damir sad naprosto oduševljva iz utakmice u utakmicu. I jako mi se sviđa njegova skromnost, nakon tekme i nakom svih ovih javnih pritisaka na njegovo pozivanje u reprezentaciju, on je rekao da mora jos puno radit i trenirat. Moze biti mlađim uzrastima za primjer.

Rukavina, isto iz utakmice u utakmicu sve bolji, sve sigurniji kod zabijanja golova. Stvarno jako kvalitetna zamjena na toj poziciji. Cufre isto jako dobar, vidi se da je igrač sa iskustvom, a naravno i velika pohvala Vahi, koji je preuzeo klub u ne idealnoj situaciji, ali u kratkom vjemenu to jako fino slozio, motivirao i i s ovakvim Dinamom se stavrno svi mi imamo čemu nadati.

Hajduk je prosao kako je prosao, mislim, takve utakmice u eurokupovima Dinamo igra vec desetljecima. Jeftino primljeni golovi, greske golmana, opcenito naivni propusti u igri.
Vidi da im fali malo iskustva, ali opet tko od nas ne moze biti danas zadovoljan? Imam dva kluba u Euro ligi, Dinamo jako obećava, Hajduku treba malo vremena da se uigra i stekne potrebnu iskustvo za europu. Vjerujem da ce dobrim igrama Dinama i Hajduka taj crni oblak koji se nadvio nad nas klupski nogomet, lagano razbistrit, jer ruku na srce, ovo sve sto je do sad bilo sto se tiče Europe je jadno da jadnije nije moglo biti. Ali ni to nije moglo vječno

srale7 je offline