Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 16.09.2010., 10:42   #4157
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Mene opet pate drajveri, nigdje za kupiti nešto slično Peerless sls seriji,
Slično ? Što nedostaje baš tome ?
Za nabavku -> Dean iz AE

Citiraj:
@imagine ti više ne slušaš muzku...
Da , ja ti sad spadam u onaj drugi topik o kučnom kinu , gdje se okorjeli hifisti iz ovog dolaze zgražat jer ti ljudi nisu kupili integrirano pojačalce nego resiver

Citiraj:
Jel još skrivaš negdje onog peerlessa?
Heh , interesantno da to spominješ.
Baš sam prošli tjedan razmišljao kako če i to završiti u oglasniku.

Ne mislim na one moje dvije sub kutije več....govorim o ovom trečem subu kojeg sam radio.
Nemoj me pitat zašto sam išao radit treči sub jer ne znam što bih rekao u svoju obranu.
U to vrijeme mi je došlo nešto radit i činilo se dobrom idejom napravit s poznatim drajverom što manju kompresijsku sub kutijicu. ono da imam doslovno neprimjetan sub za kasno navečer
U maloj kutiji obloženoj kožom je xls 10 (pogonjen s Rotelom RB-971 u mostu /180w) u koju sam poslje odlučio dodati PR.

Uglavnom , prošlog tjedna sam spomenuo nekom da ču to ubacit u oglasnik pa me tip zamolio da ne stavljam jer bi ga zanimao.
Što me malo začudilo jer ...Kad sam napravio sub , htio sam nečije mišljenje jer bi moje bilo subjektivno , pa sam mu dva mjeseca govorio da ga uzme kod sebe na tjedan-dva i samo mi iskreno kaže što misli... On bi svaki put rekao da nema vremena.

EDIT:Možda stavim slike od prvog do zadnjeg koraka izrade...ono tutorijal style.

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 16.09.2010. u 11:24.
Imagine je offline   Reply With Quote