Ak se nabildaš bit ćeš definiran, vjeruj mi. A pogotovo se doma ubildat, kad nemaš dodatne utege, malo teže.
Boca s pijeskom kao uteg za vježbe za ramena (rokaj po srednjem ramenu, lateral raise) ako nemaš neke utege. Ramena profitiraju sa što više ponavljanja (valjda jedina skupina koja to voli).
Uz pomoć stolice možeš vježbati triceps (noge na drugu stolicu, ruke na prvu, leđima okrenut prema prvoj stolici i onda gore-dolje; tu radi i prednje rame dosta, a mogao bi i prsa osjećati).
Za biceps, ili pregib sa nečime u rukama (nešto obješeno na metlu a ti držiš ruke u sredini ?) ili zgibovi (podhvat, uski) iako će na njemu i leđa raditi, ali nitko nije umro od prevelikih leđa
Prsa, opet stolice: dvije sa svake ruke, jedna na nogama i sklekovi da propadneš između. Opet radi prednje rame dosta i ako boli, nađi nešto drugo. Tu radi i triceps. Ili neka propadana ako imaš kakav stalak. Nešto slično što je Visage stvio sliku par postova iznad.
Što me opet vraća na Visageov post. Zar to nije sprava za propadanja (oliti engl. dips) ? Malo mi čudno jer je u nazivu abdomen, a na slici radi dipse

.