Citiraj:
Autor RobCo PIP-Boy
gledajuci ovaj chart, da , reklo bi se da je malo bolji, plus sto sam negdje procitao da je dobar cruncher, sto valjda znaci da je sveukupno dobar, gledajuci performanse u poslovnim aplikacijama. Gledao sam neki test gdje je i5 750 bolji od njega kad se oc-a, valjda 875k malo dobiva sa overclockom, ali opet, samo u nekim testovima, tako da bih kao zakljucak osobno radije isao na i7 950.
edit: IMHO, socket 1156 je i zamisljen da se ustede novci i namijenjen je korisnicima tanjeg dzepa, tako da meni bolje zvuci neki i3 i h55 ploca plus gomila ustedjenog novca u dzepu...da namjeravam toliko pljunut za komp, x58 je jedina opcija.
|
Ana Karenjina - ti čit'o,
Wolverine j..o
tako i ovo. ja sam uzeo i7 875K, doduše, još nisam sklopio mašinu, ali čemu davat pare za i3 koji nije ništa pretjerano bolji od C2D ili blisnut pare za i5 750/760 koji su preskupi za ono što nude, naspram i7 koji ih doslovce pojedu.
Oko ploče se slažem, ne treba divljati sa pločama od 1500+kn, no kako se kaže svaka roba ima svog kupca. ja da imam para, također bi kupio neku Asus ROG ploču. Svaka roba ima svog kupca. Ja sam se odlučio za MSI P55-GD65 jer mi je cijena bila apsolutno prihvatljiva (daleko ispod 1000kn), no bez garancije, ali nova, nekorištena i zapakirana.