View Single Post
Staro 10.09.2010., 21:24   #2
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
znas sto je fascinantno? sto ocito, bez ikakve uvrede i provociranja, nemas blage o racunalima. jos gore ako si sam sastavio konfiguraciju iz dijelova, sto nisi naveo, ali postoji laka mogucnost.........

potencijalni problem - verzija bios-a. primjecujes jedninu? maticna ploca nema biose, ima jedan bios. drugi problem - negdje je nesto krivo spojeno, ima kratki spoj na kuciste, ili ne skroz ispravna maticna ploca? uglavnom ja bi to na tvom mjestu prvo dao nekome iskusnom covjeku koji zna sto i kako ide, stvarno steta ovakvog kompa kad si naveo sto sve (ne)radi kako radi. pogotovo ovo gasenje na napajanje, najljepsi nacin za svaku komponentu da joj samo koknes napon . neka ti netko sve raskopa u pojedinacne komade, i sastavlja dio po dio na stolu. doci ce do razloga ovih zafrkancija, ja sumnjam na maticnu plocu ili na generalni zajeb kod sklapanja kompa.

isto tako, isao si mjenjati bateriju na maticnoj dok je komp upaljen? nhf, ali kako, zasto? kako ti to normalno moze biti? zdrava logika ti je dovoljna da ne radis takve gluposti pobogu.

ponavljam jos jednom, stvarno ovo sto sam napisao nikako nije da te uvrijedi, povrijedi ili ponizi/ismije. samo se nadam da si barem malo vise razumio kakve gluposti si napravio. svaka cast ako zelis nauciti nesto sam napraviti/popraviti, ali to se ne radi na stvarima vrijednima tisuce kuna. za to se uzme kanta koje ti nije previse zao, petljas, isprobavas, igras se........ i naucis s vremenom.

Burko je offline   Reply With Quote