View Single Post
Staro 10.09.2010., 21:14   #1
technoman
Registered User
Moj komp

technoman's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Komp se pali ali nema video signala

Evo ovako:složio sam si ovu konfiguraciju(asrock 870 extreme 3,1055t,xfx xxx 650w,corsair ram 2x2gb i 5850 u adm-u) i sad več nakon dva mjeseca komp ne ulazi ni u biose Prije kvara sam imao neki čudan problem gdje mi je na startupu pisalo da mi je cmos baterija polako prazna i biosi su se resetirali svaki put kad sam upalio komp pa sam ja išo stavit bateriju iz drugog kompa u ovaj, te probo bootat i opet mi je isto pokazivalo pa sam vratio staru bateriju i odtad nemrem komp upalit.Problem je još što ja ko debil nisam isključio komp iz struje dok sam to radio.Grafičku sam več probo zamjenit i ništa nije drugačije bilo(stavio sam 4650 koj sad koristim u drugi pci slot i 5850 izvadio)Zanimljivo je još to da nakon što komp upalim nemrem ga zgasit preko onog običnog switcha naprijed nego moram prekidač na napajanju okinut.Svi ventilatori, dvd rom i led display na matičnoj rade.Šta sad pak treba na reklamaciju slat nemam pojma(ako opće garancija pokriva što god se desilo mom kompu).Ovo je prvi put da slažem komp i ne kužim se baš u hardver pa bi bilo kakav savjet pomogao.
technoman je offline   Reply With Quote