Dva puta sam mjenjao kompletnu instalaciju od razvodne kutije na tavanu do splittera i izbacio utičnicu (znači kabel iz razvodne kutije na tavanu ide direktno u spliter, nema utičnice niti bi ona imala ikakve koristi) što znači da sam smanjio broj spojeva na najmanji mogući. Mrežni i svi ostali telefonski kabeli su tvornički (znači ništa ručni rad, nadoštukavanje i slično). Tek kada sam kupio treći telefonski kabel koji je okrugal, ne pljosnat, onda je sve proradilo. Za početak moj ti je savjet da mjenjaš sve kablove (nije neka investicija). I ako onda ne proradi, nagazi ih da ti to srede. I moli boga da ti na slijedećem računu ne dostave izlazak tehničara na naplatu od nekih 500 kn. Također kad je tehničar bio kod mene vidio je da je sve novo po pitanju kablova i da su spojevi dobri, ali mi je rekao da u pravilu naplaćuju izlazak ako je korisnička instalacija loša jer se smatra da je onda greška kod tebe a ne kod njih. Isto tako, imaj na umu da su to bakreni kablovi (koliko tu ima bakra otom-potom) i da svaki spoj ma koliko dobro bio izoliran vremenom oksidira i gubi svojstva provodljivosti.