Pozdrav svima!
Krenimo na problem. Imam stari PC - konfiguracija - Core2Duo E8600 (standardna frekv.), 4 GB DDR2 800 memorije, matična ploča - Asus P5NT WS, HDD 80 GB WD800BB, Asusov DVD+-RW...
Isto mi se desilo jedan put prije par mjeseci, al je nakon čačkanja proradia, potom se desilo opet par puta kad bia ga upalia, al bi ga na holdPOWER ugasia i ponovno upalia pa bi radia kako triba.
Ista stvar mi se prije par mjeseci desila 7. Pali komp mehanički, ali na ekranu nikakvog signala apsolutno. Bi li mogo bit BIOS? Sad sam se sitia, prije nego se to desilo kad san ga palia, nešto su bile shebane postavke u BIOS-u i komp mi je sam predložia da vratim kontrole BIOS-a na default, i kad sam to napravia, upalia je normalno!
Neznam šta je.. Kazaljka od napajanja prikazuje samo 100 W potrošnje, inače ide do 400. Cooler Master napajanje.
Ventilator na grafičkoj - Zotac GeForce 9800 GTX+ AMP! - pri normalnom paljenju bi prve 3-4 sekunde radio na maksimalnim okretajima i potom usporio dosta, a sad radi konstantno na full.
Stvar je u tome da kad ga upalim, lampica monitora blinka (Dakle nema signala), hdd lampica zasvijetli prvu sekundu paljenja i posli nikako. Ventilatori svi rade (ali ne usporavaju!!) - inače bi prvih par sekundi paljenja radili na maks i onda kad bi počeo dizat Windowse sami bi usporili..
Dakle, sve radi, al ne diže apsolutno ništa (ne mogu nigdje uć i to).
Hvala unaprijed