Ti se našel prozvan zbog čega točno? Jer si istih/sličnih godine ko i ove dvije? Po takvome je najbolje ništ ne komentirati, jer bude se uvijek našel neko prozvan. Došle su na javnu televiziju, misleći da su zgodne i talentirane, a napravile su od sebe kompletne budale i ako nisu htjele da ih se komentira - mogle su ostati doma. Pristojni, dobri i pravi ljudi bilo tvoje, bilo moje generacije su danas manjina, a iz dana u dan imaš sve više ovakvih glupačica i sličnih koje traže 5 minuta slave, jer misle da su bolji od drugih. Pogledaj samo kakvih sve bisera ima kod nas i kolka medijska pažnja im se daje, a nisu nitko i ništ, već se isfuravaju na kojekakve strane "poznate i slavne".
Možeš komotno napraviti i anketu ili nekakvu retrospektivu moje, tvoje ili bilo čije generacije, čisto da se uvjeriš kolko zadnjih godina sve novije generacije idu u qrac, čisto radi sve većeg broja ovakvih koje sam linkal. Ma imaš čak i na forumu primjera neotesanosti kolko god te volja. Dok ovi s enegleskog govornog područja intezivno koriste
like, jer im je to primarni način izražavanja i glavni dokaz siromašnog vokabulara, mladež s ovih prostora ima svoje ekvivalente i redovito ih koriste u govoru i pismu - bilo da je riječ o školi, poslu ili forumu. Da, ima super talentiranih, inteligentnih i obrazovanih mladih ljudi, ali oni su zahvaljujući ostatku svoje okoline - "ugušeni", jer ih je premalo da naprave razliku.
Evo ti par primjera talentirane britanske i američke mladeži;
Diana Vickers,
Pixie Lott i
Demi Lovato koje su isto/slično godište ko i ova linkana sramota na X-Factoru.