Citiraj:
Originally posted by RAK
Seagate 160 NCQ iz serije ispravnih. Mislim, postoje i neispravne kakvu su ti u HG-Šrotu i prodali.
No nikako ne zaboravi da odmah baciš SATA kabel koji si dobio uz ploču i staviš Foxconn.
Što mislite, koliko sam diskova do sada promijenio?
Sve što nabrajate je bilo kod mene na ovaj ili onaj način i svi su bili manje ili više neispravni. Ali mi se barica bar ne dere pored uha. Ostali se deru. Subjektivne ocjene o glasnoči ostavite za sebe. Ja imam vodeno i disk je uvijek najglasniji dio kompa. Uz Vulcano 7 je svaki disk nečujan.
|
E moj RAK, nisu mi ga u HGŠrotu prodali nego u Linksu (uvoznik je eSys, made in China). Rado ću isprobati još jednu Barracudu (ova je bila glasnija od Hitachia, ali to je vjerojatno jer je bila neispravna, ali opet, i N!ino ima istu kombinaciju kao i ja i došao je do istih zaključaka), ali ovaj put mislim da ću kupiti 200 gb verziju.
Što se tiče subjektivnih ocjena, mislim da sam već ovdje dobio reputaciju tipa sa zero tolerance politikom prema buci, pa valjda nešto vrijedi moja riječ.
Što se tiče kabela, gdje da ih kupim? Ako je suditi po PATA kabelima koji dolaze uz DFI, ni SATA nisu nešto posebno.