The Expendables
iskreno - ne znam kako ocjeniti ovaj film, niti sto tocno reci. kao da gledam crtic, mozak na pasu i samo gledas scene i tako..........
iz perspektive zabave, akcijskih scena, poznatih faca - 6/10.
iz perspektive filma kao oblika umjetnosti - 3/10.
naravno da se od pocetka znalo tocno kakav je Expendables film, ne mogu se oteti dojmu da je npr Rambo 1&2, Predator, cak i Komandos, Umri muski, Mad Max.... i ostatak filmova za par stepenica iznad ovog filma, a razlike u samoj radnji (
on i mozda jos netko uz njega protiv cijelog svijeta) uopce nema. ok, sada mozda kao isprika doci godine, ali svejedno.......
ovih par filmova koje sam nabrojao su meni klasici, Expendables mi je, ne znam....... ne vjerujem da ce mi za 10 godina biti "E ovo budem gledao, to je film, mozak off i uzivancija".
mozda se slazem sa misljenjem iznad za isto Expendable, barem 75%. isprazan film, da nema ovakvih faca u filmu tesko da bi pokrio budget od koliko, skoro 100 milijuna dolara? i da, sto priznajem, Jason Statham kojeg nikako ne volim zbog Cranka, ovdje je najvise pokazao i njemu najbolja ocjena od svih.
inace pitanjce, ako tko zna. sto tocno, tj zasto je u filmu Terry Crews? meni je ostao u pamcenju zbog serije Svi mrze Chrisa, ali zasto on glumi akcijskog pucaca?