Imam problem s "onim" Seagate Barracuda 500gb, naime prije par dana windowsi (win 7 64bit) su se poceli rusiti i biti ekstremno spori, uslijedio je bsod i windowsi su bili mrtvi. I resore, i ponovna instalacija, i clean install nije nikako pomogao jer su se javljale svakave greske (da neki dll file fali), stalno se pokretao check disk,...itd. Moram napomenuti da je hdd bio podijeljen na 2 particije 100gb za windowse i ostatak za igrice, glazbu,..., koja je najnormalnije radila. Vrhunac je nastao kada se particija za windowse nije vise mogla formatirati prilikom instalacije windowsa. Instalirao sam tada win na drugi hdd (ws caviar black) i skinuo Seagate tools.
Tada pocinje zanimljivo. Priliko dijagnostike Seagate toolsa za Dos rezultat i "short drive self test" i long drive self test" rezultirao je sa fail. Cak nije zelio uciniti niti Zero format. Zanimljivo je to da u windowsima hdd najnormalnije radi i da sam ga u disk managementu najnormalnije formatirao i maknuo particije. Ali niti check disk u windowsim nece raditi.
Ima netko neki savjet? Ovo mu je drugi zuti karton (prvi je bio onaj problem sam firmwareom kad se zakljucao), a to znaci iskljucujuci crveni? Ili ima spasa za njega?
Hvala!!