View Single Post
Staro 05.09.2010., 14:07   #4
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor asdf123 Pregled postova
Kod mene je bio na +5VSB grani riknul kondenzator (napuhnut) samo kaj je moje bilo puno teže za upaliti komp...
isti slucaj imao prije par tjedana sa MS 550W napajanjem (srot, ali nije zahtjevan komp pa ok). uglavnom napajanje je znalo paliti 5/5 komp konstantno, radi i tjera igre, max opterecenje svega, i onda se samo ugasi na FF-u ili filmu........ totalno neovisno o opterecenju, cak mi se u BIOSu ugasio.

rezime - izvadio napajanje i odnio ga u servis kod frenda u jednu trgovinu, spojio ga na tester i upravo ovih +5VSB je varirao od 5V do 4,5V. razlog gasenja - upravo kada padne doticnim +5VSB, cijeli komp kao da odes na shut down. nakon par puta napajanje uopce nece upaliti, izvadis 220V kabel - sljedeci put pali i moze raditi danima, moze raditi 5 minuta dok opet ovih +5V ne padne.

rjesenje je pogledati da li je koji element otisao i pokusati promjeniti ga, iako sam ja liku kupio LcPower 420W, i od onda komp radi 5/5 bez gasenja.

Burko je offline   Reply With Quote