Citiraj:
Autor syzygy
Ajde glumi još malo debila, može i detaljnije, danas imam vremena za čituckanje.
U prvom postu si naveo da hoćeš 4mbs s IPTV-om, bez nekog dodatnog objašnjenja da zapravo želiš 4mbs za internet i još 3mbs za IPTV, što ti ukupno daje paket od 7mbs. Da si to odmah tako naveo sada ne bi pisao ovaj post.
.
|
S obzirom da je ovo informaticki forum, mislim da nije potrebno svaki put sve crtati, ali ti si ocito izuzetak, pa volis pametarit (ili se pravit glup?).
Mene boli dupe dali oni meni pustaju 5, 10 ili 50 mbit, dok god mojih 4mbit neta + tv rade. a sada mozemo krenut u definiranje bakrenih parica, optickih kablova i slicnih gluposti do mile volje, ali zadnje kad sam gledao ovaj se Topic zove "AMIS" a ne "mrezne tehnologije", tako da ucini nam uslugu i molim te produzi, jer svakim svojim postom, samo potvrdujes da si Troll.
koji ravno 0% konstruktivnog razgovora donosi u temu, jedino sto donosis je pametarenje...
P.S.
Bakrena parica je kako se kaze: " so 90's", dobar dio novih zgrada ima optiku do kuce, i onda kombinaciju optika/utp po zgradu, cak i moja zgrada stara 100+ godina, ima optiku pred vratima, i sada elektricari vuku novu Utp mrezu po zgradi.
Cisto ako si se ponadao da si cak nesto korisno napisao.